Normativa

HABITATGE D’ÚS TURISTIC CAN PAU DE MAS VILÀ REGISTRE DE TURISME DE CATALUNYA: HUTCC-000075.

Normativa i condicions

 1. La capacitat màxima de Can Pau de Mas Vilà és de 7 persones. No està permès l’allotjament a un nombre de persones major a la capacitat màxima de la casa.
 2. Els consums d’aigua, electricitat i calefacció estan inclosos en el preu total de l’estada, i per tant no és permesa la utilització d’aparells que alterin els consums previstos de subministraments
 3. Paga i senyal: la reserva no serà efectiva fins que el client no hagi efectuat el pagament pactat per correu
  • Els clients faran un dipòsit en concepte de fiança de 50€ en el moment que efectuïn la reserva. Serà retornada en els propers 6 dies després de la estada, sempre i quant tot estigui en ordre i no existeixin desperfectes ni falti res LA CASA L’HAURAN DE DEIXAR EN LES MATEIXES CONDICIONS QUE L’HAN TROBAT en cas contrari es deduirà de la fiança la part necessària per efectuar reparació, reposició de coses trencades, ho neteja.
  • La taxa turística és de 1€ per major de 16 anys i nit fins a un màxim de 7 nits aquesta no està inclosa amb el preu del lloguer de l’habitatge i es farà efectiva a l’arribada a la casa.
 4. Condicions d’anul·lació de la reserva: si un cop confirmada la reserva i feta la paga i senyal, el client decideix anul·lar-la, se li retornarà la paga i senyal:
  • 100% de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva amb més de 30 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
  • No es retornarà cap percentatge de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva entre 30 i 0 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
  • En cas que el client decideixi canviar les dates de reserva, només serà possible si s’avisa amb més de 30 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
 5. El pagament de l'import de l’estada s’efectuarà en el moment d’entrada a la casa.
 6. Animals de companyia: Entendrem com animal de companyia un gos, no s’accepten més de dos gossos, Sempre caldrà comunicar-ho, en cada cas, al propietari de la casa.
  • Qui té un animal té una responsabilitat, per tant els gossos no pujaran damunt del llit, sofà i no faran malt bé les plantes ni el mobiliari i el client recollirà els excrements de la seva mascota per tant el client serà responsable de qualsevol incidència, accident o desperfecte produït pel seu gos.
 7. No està permesa la introducció de mobles, equips de so i semblants a la casa així com la realització de qualsevol mena d’obra o canvi de mobiliari.
 8. No és permesa la utilització de la casa ni del seu entorn paisatgístic per qualsevol mena d’activitat diferent de la pactada. Tampoc es podran realitzar activitats o conductes contràries a la higiene o normal convivència o que atemptin contra l’ordre públic.
  • No es permet cap celebració fora de to, ni amb més persones de la capacitat màxima de la casa.
 9. El propietari no es farà responsable de cap tipus d’objecte personal i/o de valor, ni de vehicle propietat del client, que es pogués trobar a la casa durant l’estada contractada, ni de la seva pèrdua, desaparició o robatori.
 10. La casa disposa de llençols, mantes, tovalloles, estora de bany així com de tot un seguit de mobiliari i equipaments en perfectes condicions. En cas que faltin peces de roba, mobiliari o equipaments, es farà la pertinent denuncia i es restarà de la fiança.
 11. La casa no disposa de sistema de clavegueram ,funciona en un sistema d’esferes biològiques , per el bon funcionament de les mateixes i per evitar embussos de las canonades, no està permès tirar al wc tovalloletes humides, tampax, salvaslips ni cap cosa que no sigui paper higiènic.
 12. L’estada mínima a la casa ha de ser de dues nits. Durant els mesos de juliol i agost l’estada mínima de la casa és de 7 dies. Per dates especials caldrà consultar. Els horaris seran pactats entre el client i la propietat.
 13. Can Pau de Mas Vilà està anunciada en moltes pàgines webs i portals de turisme. Els preus que prevalen són els que els informarem via correu electrònic o telèfon.
 14. Caldrà signar un full de responsabilitat per fer ús de la piscina situada a la finca i oberta només la temporada d’estiu.

Normativa del bon ús de la piscina

 • La piscina situada a la finca Can Pau de mas Vilà no disposa de servei de salvament, socorrista, ni de vigilància de banyistes.
 • Els menors de 14 anys no poden accedir a la piscina sense la presencia d’un responsable major d’edat.
 • La piscina està totalment vallada i disposa d’una clau per entrar i sortir.
 • Els gestors de l’habitatge d’ús turístic deixaran la piscina tancada i oferirà una clau del recinte als llogaters.
 • A partir d’aquests moment l’usuari signara un document en el que es fa totalment responsable del que pugui passar, en aquesta instal·lació si se’n fa un mal ús. Així com del mal ús que es pugui fer de la resta d’instal·lacions de la finca.